Maximera Effekten av dina affärsnätverk och ditt varumärke

 Välkommen till två spännande och värdefulla föreläsningar om vikten av att få ut maximal effekt av både dina affärsnätverk och ditt varumärke.Du får lyssna till två föredragshållare som har stor erfarenhet inom sina respektive områden- entreprenörskap och affärsnätverk samt hur du skall bygga ett starkt varumärke.

 

 

Affärsnätverka med stor effekt

Bara i Stockholm finns det cirka 900 olika affärsnätverk. Men hur gör du för att få ut den största effekten av att nätverka?Paul Persson,föredragshållare kring entreprenörskap och nätverk,har kartlagt Stockholms samtliga nätverk och hjälper just dig att hitta rätt i nätverksdjungeln.

Paul tipsar dig om hur du genom tydliga mål och ramverk får ut den största effekten av ditt nätverkande,nämligen fler och bättre affärer.

 

Lev din dröm - bygg ditt varumärke 

Har du tänkt på hur du bygger ditt företags varumärke? Är du så känd, stolt och efterfrågad som du vill vara? Säljer du tillräckligt bra? Om inte så behöver du tänka varumärke.

Ulf Bergman driver reklambyrån Stolt Kommunikation och har jobbat mer än 30 år som varumärkesutvecklare för kunder som SEB, Citroen, Fabege, Kommunal, Riksidrottsförbundet, Expressen och Birka Cruises. Ulf kommer berätta om konsten att både bygga och leva sitt varumärke.

Hemligheten är att strukturera och få ihop sin företagskultur, sin marknadsföring och sin försäljning.

Du kommer få konkreta tips, tankar och verktyg som hjälper dig öka din lönsamhet.

 

Tid och plats:
Plats:Bc-Center,Vretenvägen 13 B
Tid:26 november,11:30-13:30
Kostnad:100 kr

Frågor:

Kontakta PaulPersson,mobil 072-26551 44

paul.persson@telluscommunication.com

Anmälan via:

Paul Persson
Ulf Bergman